Jedan od najvećih prodajnih lanaca u regionu, JUMBO, otvorio je svoja vrata kupcima u Crnoj Gori, u sklopu EXTRA Retail parka koji je svečano otvoren u ulici 4 jula na Zabjelu u Podgorici.

JUMBO Montenegro dio je Balfin grupe, jedne od najvećih investicionih grupa u Albaniji i na cijelom Balkanu, jedan od najvećih prodajnih lanaca u regionu, sa preko 30 hiljada kvalitetnih proizvoda i više od 100 prodavnica.

Prilikom svečanog otvaranja EXTRA Retail parka, izvršni direktor kompanije JUMBO Toljan Papajorgji, kazao je da otvaranje ove kompanije predstavlja veliku prekretnicu na našem tržištu.

Mnogi od vas se sigurno pitaju zašto prodavnica JUMBO postoji u regionu, u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji, Albaniji, Bosni ali ne i u Crnoj Gori. U pravu ste, trebalo je malo vremena, ali kao što znate, za neke stvari je potrebno vrijeme da se pravilno odrade. Vrijedjelo je čekati, a mi smo se za to vrijeme potrudili. 1986 godine u Atini rođena je nova prodavnica igračaka. Nazvali su je JUMBO, a napravili su je od radosti, zabave i brige. Morala je predstavljati mjesto koje će vam se naći u bilo kojoj prilici, praznici, školski program, igračke, proizvodi za dom, baštovanstvo,odjeća, dekoracije, pokloni, aksesoari, sve čega se možete sjetiti. Više od 30 hiljada proizvoda sa najboljom cijenom na tržištu. Balfin grupa, koja je omogućila otvaranje prodavnice JUMBO jedna je od najvećih investicionih grupa u Albaniji i na cijelom Balkanu. Ova grupa je uložila više od milion eura i donijela mogućnost zapošljavanja za više od 50 radnika u ovoj novoj prodavnici – istakao je Papajorgji.

Veliki broj igračaka raznih vrsta za sve uzraste i ukuse, brendirane i uvezene marke, program za novorođenčad, školski program, te sezonski, ukrasni i kućni proizvodi , samo su dio ponude koju možete pronaći u radnji JUMBO.

JUMBO prodavnica je, prema riječima Papajorgjia zabavno mjesto za cijelu porodicu, i svako može pronaći ono šta želi.

Naši klijenti mogu naći visoko kvalitetne proizvode iz Evrope, po veoma povoljnim cijenama. Više od 30 hiljada proizvoda za dom, dekoraciju, sport, školski pribor i ostale proizvode. Pošto smo grčka franšiza JUMBO posluje po evropskim standardima i kvalitetu usluge i inovacije. Svaka JUMBO prodavnica nikad neće dozvoliti da ide ispod tih standarda – kazao je Papajorgji.

Kao strani investitor, dodao je on, imali su punu podršku i razumijevanje u Crnoj Gori.

Kao strani investitor veoma se zahvaljujem opštini i Vladi, koji su pružili punu saradnju. Oni su nas veoma inspirisali da i dalje kreiramo investicije u Crnoj Gori i otvaramo što više radnih mjesta. Ja bih vas sada sve pozvao da uživate u prvom pogledu kroz JUMBO prodavnicu, nadam se da ćemo se opet sresti na otvaranju JUMBO prodavnice kroz cijelu Crnu Goru – poručio je Papajorgji.

Nakon Crne Gore, prema njegovim riječima, uslijediće otvaranje JUMBO prodavnice u Moldaviji.

Radimo na tome da otvorimo prvu JUMBO prodavnicu u Moldaviji, sigurno sledeće godine i to će biti peta zemlja gdje Balfin grupa investira i otvara nove prodavnice – zaključio je Papajorgji.

Posjetite prodavnicu JUMBO i uvjerite se u kvalitet i povoljne cijene. Extra Retail park, Zabjelo, Podgorica.