About Us – Jumbo Montenegro

O Nama

O kompaniji

Kidzone je zvanični operater franšize kompanije Jumbo u Crnoj Gori. Glavna aktivnost kompanije Jumbo je trgovina igrama za djecu, dečije predmete, predmete za njegu djece, knjige, stacionare, dekoracije i sezonske proizvode. Jumbo je najljepši brend za djecu, ali i za odrasle, zbog širokog asortimana od preko 30.000 proizvoda, njihove raznolikosti, jedinstvenog dizajna i najboljih cijena na tržištu, što Jumbo čini atrakcijom za sve.

 JUMBO je svoju prvu prodavnicu otvorio 2019. godine u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, na površini od 2500 m2 i preko 50 novih zaposlenih, novo kvalifikovanih članova tima, posvećenih pružanju informacija za sve proizvode iz svih kategorija.

Jumbo kao dežio Balfin Grupe posluje na 4 različita tržišta u regionu Balkana, u Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, sa 18 velikih supermarketa. Sledeći plan širenja Kidzone biće ulaganje u novo tržište, izvan regiona Balkana, u Moldaviji.

Balkan Finance Investment Group - BALFIN Grupa, jedna je od najznačajnijih i najuspešnijih investicionih grupa u regionima Zapadnog Balkana. Geografski gledano, Balfin grupa je prisutna u Austriji, Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini, severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Holandiji, a zapošljava više od 5000 ljudi.

Aktivnosti BALFIN Grupe obuhvataju razvoj i upravljanje nekretninama, maloprodajom, rudarskom industrijom, bankarstvom, turizmom, energetikom, logistikom itd. BALFIN grupa neprestano raste i ima pozitivan uticaj na okolne zajednice kroz ekonomski razvoj, zapošljavanje rast i socijalna ulaganja.

Misija

Pomaganje ljudima nudeći im sve što im je potrebno kako bi mogli da dožive jedno godišnje doba, trend, želju ili hobi u jednom okruženju, gde se mogu osjećati dobro i posjećivati ne samo da ispune svoje zahteve, već i razumjeti svoje potrebe nudeći beskonačne alternative s povoljnim cijenama i dobar kvalitet.

Vizija

Da budemo vodeća kompanija na tržištu na kojem poslujemo, za trgovinu igrama, svakodnevno i sezonskim potrošnim proizvodima, ne samo vodeći na tržištu, već i kreirajući i struktuirajući na mjestima gdje poslujemo.

Vrijednosti

– Usmereni smo na klijenta
– Da budemo iskreni i fer
– Da služimo sa strašću
– Da se ​​stalno poboljšavamo i razvijamo
– Da se ​​donose činjenice zasnovane na odlukama
– Biti jednostavan

X