About Us – Jumbo Montenegro

O Nama

O kompaniji

Kidzone je zvanični operater franšize kompanije Jumbo u Crnoj Gori. Glavna aktivnost kompanije Jumbo je trgovina igrama za djecu, dečije predmete, predmete za njegu djece, knjige, stacionare, dekoracije i sezonske proizvode. Jumbo je najljepši brend za djecu, ali i za odrasle, zbog širokog asortimana od preko 30.000 proizvoda, njihove raznolikosti, jedinstvenog dizajna i najboljih cijena na tržištu, što Jumbo čini atrakcijom za sve.

 JUMBO je svoju prvu prodavnicu otvorio 2019. godine u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, na površini od 2500 m2 i preko 50 novih zaposlenih, novo kvalifikovanih članova tima, posvećenih pružanju informacija za sve proizvode iz svih kategorija.

Jumbo kao dežio Balfin Grupe posluje na 4 različita tržišta u regionu Balkana, u Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, sa 19 velikih supermarketa. Sledeći plan širenja Kidzone biće ulaganje u novo tržište, izvan regiona Balkana, u Moldaviji.

O BALFIN Grupi

BALFIN grupa (Balkanske finansije za investiranje Grupe) jedna je od najznačajnijih i najuspešnijih investicionih grupa u regionu zapadnog Balkana.

Geografski gledano, grupa BALFIN je prisutna u Austriji, Albaniji, na Kosovu, u Bosni i Hercegovini, sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i Holandiji, zapošljavajući približno 6.000 ljudi.

Djelatnosti BALFIN Grupe uključuju razvoj i upravljanje nekretninama, maloprodaju, rudarsku industriju, bankarstvo, turizam, energetiku, logistiku itd.

BALFIN grupa kontinuirano raste i ima pozitivan uticaj na susjedne zajednice kroz ekonomski razvoj, rast zaposlenosti i socijalno ulaganje.

Misija

Pomaganje ljudima nudeći im sve što im je potrebno kako bi mogli da dožive jedno godišnje doba, trend, želju ili hobi u jednom okruženju, gde se mogu osjećati dobro i posjećivati ne samo da ispune svoje zahteve, već i razumjeti svoje potrebe nudeći beskonačne alternative s povoljnim cijenama i dobar kvalitet.

Vizija

Mi u Jumbu, kao maloprodajna kompanija radimo svaki dan na:
1. Bogaćenju baze proizvoda koje nudimo našim kupcima.
2. Ažuriranjem potreba i najnovijih proizvoda koji će našim kupcima možda zatrebati.
3. Imati konkurentne cijene i biti vodeći lider maloprodajnog objekta.
4. Ponuda najboljeg korisničkog iskustva.

Vrijednosti

– Usmereni smo na klijenta
– Da budemo iskreni i fer
– Da služimo sa strašću
– Da se ​​stalno poboljšavamo i razvijamo
– Da se ​​donose činjenice zasnovane na odlukama
– Biti jednostavan

X