O Nama

O kompaniji

Kidzone je zvanični operater franšize kompanije Jumbo u Crnoj Gori. Glavna aktivnost kompanije Jumbo je trgovina igrama za djecu, dečije predmete, predmete za njegu djece, knjige, stacionare, dekoracije i sezonske proizvode. Jumbo je najljepši brend za djecu, ali i za odrasle, zbog širokog asortimana od preko 30.000 proizvoda, njihove raznolikosti, jedinstvenog dizajna i najboljih cijena na tržištu, što Jumbo čini atrakcijom za sve.

 JUMBO je svoju prvu prodavnicu otvorio 2019. godine u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, na površini od 2500 m2 i preko 50 novih zaposlenih, novo kvalifikovanih članova tima, posvećenih pružanju informacija za sve proizvode iz svih kategorija.

Jumbo kao dežio Balfin Grupe posluje na 4 različita tržišta u regionu Balkana, u Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, sa 19 velikih supermarketa. Sledeći plan širenja Kidzone biće ulaganje u novo tržište, izvan regiona Balkana, u Moldaviji.

O BALFIN Grupi

BALFIN Group (Balkan Finance Investment Group) je jedna od najvažnijih i najuspješnijih investicionih grupa u regionu Zapadnog Balkana. BALFIN Grupu je 1993. godine u Beču osnovao gospodin Samir Mane, a danas je prisutna u Austriji, Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Švicarskoj, Hrvatskoj i Holandiji.

BALFIN posluje u različitim oblastima, kao što su: nekretnine, veleprodaja i maloprodaja, bankarstva, upravljanja imovinom, turizma, medija, obrazovanja i logistike.
Grupa zapošljava oko 5.200 ljudi, čija posvećenost i strast ostaju ključni za historiju uspjeha Grupe u ovih 29. godina.

BALFIN Grupa je partner od povjerenja, koji obavlja poslovne aktivnosti na međunarodnom nivou, po najvišim poslovnim i etičkim standardima sa značajnim finansijskim kapitalom, izvanrednim ljudskim resursima i temeljnim fokusom na inovacije.

Kroz ekonomski razvoj, mogućnosti zapošljavanja, inovacije i društvenu uključenost, BALFIN Grupa dovodi u pitanje status quo, podstičući pozitivan uticaj na zajednice

Misija

Helping people by offering them everything that they need so they can experience every season, trend, desire, or hobby in one environment, where they can feel good and visit not only to fulfill their requests but also understanding their needs by offering infinity alternatives with reasonable prices and good quality.

Vizija

To be the leading firm in the market where we operate for the trade of toys, daily and seasonal consumer items, not only leading the market but also forming and structuring it, in the areas where we operate.

Vrijednosti

– Usmereni smo na klijenta
– Da budemo iskreni i fer
– Da služimo sa strašću
– Da se ​​stalno poboljšavamo i razvijamo
– Da se ​​donose činjenice zasnovane na odlukama
– Biti jednostavan